Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η εταιρεία Block Hellas Service, με συνεχή παρουσία στο χώρο της παροχής πετρελαίου θέρμανσης σας εξασφαλίζει άριστης ποιότητας πετρέλαιο, με άμεση παράδοση και στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Τηλεφωνήστε μας πριν την αγορά πετρελαίου σας για να συγκρίνετε τις τιμές μας.

Αν παραγγείλω σήμερα πετρέλαιο θέρμανσης, πότε θα το παραλάβω;
Αν δώσετε την παραγγελία σας το πρωί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να παραλάβετε ακόμα και αυθημερόν αλλιώς την επόμενη ημέρα και την ώρα που σας διευκολύνει.

Σε τι χρησιμεύει η προσθήκη βελτιωτικού;
Το βελτιωτικό κάνει οικονομία στην κατανάλωση πετρελαίου, διότι διαλύει την παραφίνη, βελτιώνει την καύση, μειώνει τα καυσαέρια, διατηρεί καθαρότερο τον καυστήρα με αποτέλεσμα να έχετε λιγότερα έξοδα συντήρησης. Τέλος, καθαρίζει την δεξαμενή από τα κατάλοιπα και είναι οικολογικό προϊόν.

Ποια ποσότητα βελτιωτικού θεωρείται ενδεδειγμένη;
Η καταλληλότερη ποσότητα είναι 1 λίτρο βελτιωτικού ανά 1000 λίτρα πετρελαίου. Καλύτερα να προστίθεται πριν από κάθε γέμισμα της δεξαμενής.

Ποιες άλλες εργασίες μπορούν να γίνουν για να διευκολυνθεί η καλή λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης;
Απαιτείται η αποκατάσταση, αν και εφόσον έχουν καταστραφεί, της θερμομόνωσης των σωληνώσεων του λεβητοστάσιου. Επίσης, καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου από παραφίνη και κατάλοιπα πετρελαίου το λιγότερο κάθε δύο χρόνια. Την συγκεκριμένη υπηρεσία την παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ στους πελάτες μας.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου;
Ο καθαρισμός της δεξαμενής πρέπει να γίνεται τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια γιατί το πετρέλαιο περιέχει μικρές ποσότητες θειάφι και παραφίνης και λόγω του ειδικού βάρους κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής υπό μορφή καταλοίπων.

Ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας για τον χώρο του λεβητοστασίου;
Να διαθέτει επαρκή αερισμό είτε φυσικό είτε τεχνητό και φυσικά να διατηρείται ο χώρος του καθαρός. Η εύκολη πρόσβαση σ’ αυτόν είναι απαραίτητη, όπως επίσης να είναι μονίμως εφοδιασμένος με τους κατάλληλους πυροσβεστήρες. Τέλος, να μην χρησιμοποιείται με σκοπό την αποθήκευση αντικειμένων και κυρίως εύφλεκτων υλικών.


Ποιες διαδικτυακές εφαρμογές θα χρησιμοποιήσω για την εξυπηρέτηση του Επιδόματος Πετρελαίου (Ε.Κ.Π.Θ);
Στην ιστοσελίδα www.gsis.gr, Υπηρεσίες προς Πολίτες> >Υπηρεσία Χορήγησης Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης

α. Εφαρμογή Υποβολής/Τροποποίησης Αίτησης Ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης συγκεκριμένου έτους

β. Εφαρμογή Διαχειριστών – Εκπροσώπων για συμπλήρωση στοιχείων ενοίκων και χιλιοστών θέρμανσης.

Ποια δικαιολογητικά είναι απαραίτητα για την αίτηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης; Τι θα χρειαστώ;

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το ΚΕΠ ή τον λογιστή σας είναι:

Λογαριασμός ΔΕΗ
Εκκαθαριστικό (πρόσφατο)
Βιβλιάριο τραπέζης (ΙΒΑΝ)