Πυροσβεστήρες – Πυρανίχνευση

pyrosvestires-banner

Νιώστε Ασφαλείς! Πώληση, αναγόμωση και συντήρηση πυροσβεστήρων. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την πλήρη εγκατάσταση της πυρανίχνευσης.

Η πυρασφάλεια θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες. Η Block Hellas Service έρχεται να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά σε περίπτωση κινδύνου πυρκαγιάς. Με πολυετή δυναμική παρουσία στο χώρο και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, η εταιρίας μας παρέχει πιστοποιημένα και εγκεκριμένα πυροσβεστικά είδη τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιον χώρο επιθυμείτε.

Αναλαμβάνoυμε τη συντήρηση, την αναγόμωση, καθώς και την προμήθεια όλων των τύπων πυροσβεστήρων χαμηλής ή υψηλής πίεσης, ανεξαρτήτως κιλών και είδους υλικού γόμωσης.

Ζητήστε τη δωρεάν χρήση που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Υπεύθυνο συνεργείο είναι στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσει, καθώς και να αναγομώσει ή να συντηρήσει τους ήδη υπάρχοντες πυροσβεστήρες στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Τοποθετούμε όλους τους τύπους πυροσβεστήρων ώστε όταν τους χρειαστείτε να είναι έτοιμοι για να σας προστατεύσουν με ασφάλεια.

Αναλαμβάνουμε την ετήσια συντήρηση των πυροσβεστήρων, η οποία πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ειδοποιήσει, για την ημέρα και την ώρα που θα περάσει ο τεχνικός για να τους αντικαταστήσει.