Επαγγελματικές Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Η εταιρία Block Hellas Service, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες επαγγελματικών χώρων όπως:

epagelmatikes-apolymanseis-banner-2

Αναλαμβάνουμε ειδικές απολυμάνσεις, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό, δίνοντας λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας,  άοσμα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον.

Εμπιστευτείτε μας για… 100% επιτυχία

Άμεση εκτίμηση της κατάστασης

Επιλογή κατάλληλης μεθόδου απολύμανσης

Άμεση επέμβαση, αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος

Σεβόμενοι τον επαγγελματικό σας χώρο, σας εγγυόμαστε την οριστική λύση, χρησιμοποιώντας μόνο επαγγελματικά προϊόντα για αποτελεσματικές απολυμάνσεις.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Block Hellas Service επισκέπτονται το χώρο σας για μια αυτοψία και σας προτείνουν την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης του προβλήματος που σας απασχολεί.

Στις εφαρμογές Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, παρέχεται Φάκελος Απολύμανσης – Απεντόμωσης – Μυοκτονίας προς επίδειξη σε κάθε έλεγχο. Η συχνότητα των εφαρμογών καθορίζεται ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και τα παρασιτολογικά προβλήματα που υπάρχουν.