Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η εταιρία Block Hellas Service, δραστηριοποιείται στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης και στην τεχνική εξυπηρέτηση κτιρίων και εγκαταστάσεων. την Διαθέτουμε μακρόχρονη πείρα στον χώρο της διανομής πετρελαίου θέρμανσης, εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και την έγκαιρη & συνεπή παράδοση.

About Us

Η Block Hellas Service δραστηριοποιείται εδώ και 2 δεκαετίες στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης που αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας. Η μακροχρόνια πείρα που διαθέτει στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης, εξασφαλίζει άριστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, ενώ σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, διότι προμηθευόμαστε το πετρέλαιο θέρμανσης απευθείας από τα Κρατικά Διυλιστήρια χωρίς μεσολάβηση τρίτων, έχοντας πάντα βασικό μας γνώρισμα την ποιότητα

Απλά και χωρίς καμία καθυστέρηση με ένα τηλεφώνημα στο 210 2757600, ανταποκρινόμαστε άμεσα στην παραγγελία σας εντός 24 ωρών, πραγματοποιώντας υπεύθυνα τη διανομή της συμφωνημένης ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο σας.

Γιατί μας εμπιστεύονται στο Πετρέλαιο Θέρμανσης;

petrelaio-thermansis-banner-2
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Εγγυημένη ποιότητα
  • Αξιοπιστία παράδοσης
  • Εύκολη &γρήγορη παραγγελία με ένα τηλεφώνημα
  • Αμεσότητα & ταχύτητα εντός 24 ωρών, τη συμφωνημένη ώρα χωρίς καμία καθυστέρηση

Ταχύτητα

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στην παραγγελία σας εντός 24 ωρών!

Πληρωμή

Ευελιξία πληρωμής, διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Αξιοπιστία

Σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, διότι προμηθευόμαστε το πετρέλαιο θέρμανσης απευθείας από τα Κρατικά Διυλιστήρια χωρίς μεσολάβηση τρίτων!