Απολυμάνσεις – Μικροβιοκτονίες

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως επίσης και μικροβιοκτονίες με ειδικά μηχανήματα ψυχρής εκνέφωσης (fogger) με σκοπό την ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από κάθε ιό (H1N1 / SARS / MERS / SARS-CoV-2 κ.λ.π.).
 
Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, είναι άοσμα μη τοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Απεντόμωση & Μυοκτονία

Τα έντομα (κατσαρίδες, κουνούπια κ.ά.) καθώς και τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) προκαλούν σοβαρά προβλήματα, τόσο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα του ανθρώπου, όσο και στην υγεία του. Ενοχλήσεις, διάφορες αλλεργίες και δηλητηριάσεις αποτελούν τις παρενέργειες της δράσης τους. Τέλος, ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων είτε μολύνεται είτε καταστρέφεται από τα περιττώματα και τους μικροοργανισμούς που μεταφέρουν αυτοί οι παρείσακτοι οργανισμοί. Καταγεγραμμένα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως πανώλη, χολέρα, εγκεφαλίτιδα, ιό Δυτικού Νείλου κ.ά.

Αυτό καθορίζεται από το είδος του ακινήτου (οικιακός ή επαγγελματικός χώρος) καθώς και το μέγεθος της προσβολής. Οπότε εμπειρικά, διαχωρίζουμε και προτείνουμε:

Από Μάρτιο έως και Οκτώβριο, ειδικότερα αυτοί οι δύο μήνες είναι και οι πλέον κατάλληλοι, ο Μάρτιος, για να εξολοθρεύσουμε το μεγαλύτερο μέρος των κατσαριδών, επεμβαίνοντας έτσι στον βιολογικό τους κύκλο και ο Σεπτέμβριος, για την εξολόθρευση όποιου πληθυσμού έχει φωλιάσει στα σπίτια μας.

Δεδομένου ότι αυτοί οι χώροι είναι πιο ευαίσθητοι εξαιτίας των υλικών που διακινούνται, προτείνουμε οι εφαρμογές να πραγματοποιούνται περίπου κάθε 3 μήνες ώστε να τηρείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρασιτολογικού ελέγχου με πλήρως ενήμερα όλα τα αρχεία που ζητούν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Μικροβιοκτονία - Απολύμανση

Για ποιο λόγο γίνεται η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας και τι σκοπό έχει;
Η εταιρεία Block Hellas Service ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στη χώρα, πραγματοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές μικροβιοκτονίας – απολύμανσης, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς ιόν. Η εφαρμογή της μικροβιοκτονίας έχει ως σκοπό την εξόντωση, την αδρανοποίηση και την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών, ώστε να αποφεύγεται η μετάδοση διαφόρων λοιμώξεων και ασθενειών.

Η Απολύμανση-Μικροβιοκτονία σε τι χώρους συνιστάται;
Συνιστάται σε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, φροντιστήρια, ξενοδοχειακές  μονάδες, επαγγελματικά οχήματα, εκκλησίες, σε χώρους μαζικής εστίασης και παρασκευής φαγητού όπως εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, catering καθώς και σε πολυσύχναστους  χώρους όπως νοσοκομεία, καταστήματα , γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, γυμναστήρια κλπ.

Κάθε πότε πρέπει να κάνουμε μικροβιοκτονία – απολύμανση ;
Η συχνότητα της εφαρμογής εξαρτάται  από το αν ο χώρος είναι οικιακός ή επαγγελματικός. Σε πολυσύχναστους χώρους όπως αναφέραμε παραπάνω είναι αναγκαία η συχνή εφαρμογή. Η μικροβιοκτονία – απολύμανση είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται όλο το χρόνο.

Με ποιούς τρόπους εφαρμόζεται η μικροβιοκτονία;
Η εφαρμογή γίνεται με ειδικό επαγγελματικό μηχάνημα ψυχρής εκνέφωσης (fogger) και με χρήση ειδικών απολυμαντικών σκευασμάτων εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σε κάθε εφαρμογή σας παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Απολύμανση

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, είναι άοσμα μη τοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Οικίες

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες σε όλους τους οικιακούς χώρους.

Γραφεία

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Χώροι Εστίασης

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους εστίασης.

Ασφαλή Υλικά

Όλα τα φάρμακα είναι άοσμα μη τοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Προσφορές

Καλέστε μας για τις προσφορές μας σε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες.

Πιστωτικές Κάρτες

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες πληρωμών.

Περιβάλλον

Σεβασμός στο περιβάλλον τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.