Αποφράξεις

Σε τι οφείλεται το βούλωμα της αποχέτευσης;
Με την χρήση της κουζίνας, του μπάνιου και του πλυντηρίου, καθημερινά καταλήγουν στην αποχέτευσή σας χαρτιά, σαπούνια που δημιουργούν το πουρί / λίπος, υπολείμματα τροφών και διάφορες οργανικές ουσίες, τρίχες και μικροαντικείμενα με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι αποχετεύσεις και να χρειάζεστε απόφραξη. Το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά συχνό και δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Σε αρκετές περιπτώσεις, το φράξιμο μπορεί να οφείλεται και σε κακοτεχνία της κατασκευής αποχετεύσεως. Σε κάθε περίπτωση, ένα εξειδικευμένο συνεργείο με κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων θα σας δώσει λύση.

Πως γίνεται η απόφραξη της αποχέτευσης; Μπορώ να το κάνω μόνος μου;
Οι δικές σας προσπάθειες δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Ακόμη και αν προσπαθήσετε με κάποιο οικιακό εργαλείο απόφραξης ή με χημικό αποφρακτικό υγρό του εμπορίου στην καλύτερη των περιπτώσεων ίσως σας προσφέρει ένα επιφανειακό και προσωρινό αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσετε περαιτέρω βλάβες και να επιβαρύνετε το πρόβλημα με επιπλέον έξοδα αντικατάστασης αγωγού ή σιφονιού από τον υδραυλικό. Μόνο ένα έμπειρο συνεργείο με αποφρακτικά μηχανήματα θα σας δώσει οριστική λύση. Γλιτώστε χρόνο και χρήματα και καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 2757600.

Ποιές είναι οι τιμές των αποφράξεων;
Ένας σημαντικός παράγοντας στην τελική επιλογή μας είναι αυτός του κόστους. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε, κάποιοι “επαγγελματίες” υπόσχονται τόσο χαμηλές τιμές που είναι δύσκολο να τους πιστέψεις. Ο τιμοκατάλογος αποφράξεων και υπηρεσιών μας διαμορφώνεται με βάση τις δικές σας ανάγκες. Μόνο ένα εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων μπορεί να εκτιμήσει όλο το πρόβλημα και όχι μόνο τις επιφανειακές ενδείξεις του. Εμείς προτείνουμε την ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη του συνεργείου μας στον χώρο σας και την εκτίμηση του κόστους εργασίας. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2757600 για όλες τις περιοχές της Αττικής όλες τις ημέρες. 

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αποχέτευση του μπάνιου / της κουζίνας μου. Να καλέσω τον υδραυλικό;
Ο υδραυλικός είναι υπεύθυνος για την κατασκευή ή την αντικατάσταση της αποχετεύσεως σας. Κατά την επίσκεψη του λοιπόν, το πιο πιθανό είναι πως αφού ελέγξει τα σιφώνια και τις ενώσεις για διαρροές να σας παραπέμψει σε εμάς. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, καλέστε την Block Hellas Service για τo ξεβούλωμα σιφονιού μπάνιου, την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας ή φρεατίου και έπειτα, άν και εφόσον είναι απαραίτητο, θα σας ενημερώσουμε αν χρειάζεται υδραυλικός για περαιτέρω εργασία.

Γιατί πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός της αποχέτευσης, και κάθε πότε;
Η αποχέτευση συσσωρεύει βρωμιές και ακαθαρσίες, πουρί / λίπος απο την χρήση των σαπουνιών, καθώς και υπολείμματα τροφών και άλλων οργανικών ουσιών. Είναι απαραίτητο να κάνετε έναν προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης προκειμένου να διατηρήσετε την υγιεινή του χώρου σας αφού έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για έντομα, κατσαρίδες και τρωκτικά καθώς και να αποφύγετε το βούλωμα με δυσάρεστες συνέπειες. Είναι προτιμότερο να ελέγχετε εσείς την αποχέτευση σας παρά το αντίθετο. Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, έχετε δυσάρεστες οσμές αλλά το κυριότερο είναι πως τα ακάθαρτα νερά που βγαίνουν από τα φρεάτια λυμαίνουν τον περιβάλλοντα χώρο σας. Η Block Hellas Service σας προτείνει τον καθαρισμό δύο φορές ετησίως, την Άνοιξη και το Φθινόπωρο καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε με την απολύμανση / μυοκτονία.

Έχω δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο μου. Οφείλεται στην αποχέτευση;
Τις περισσότερες φορές οι δυσάρεστες οσμές οφείλονται στην κακή λειτουργία του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου και πιθανότατα χρειάζεται απόφραξη ή καθαρισμό με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Σε εκείνες τις περιπτώσεις που η δυσοσμία περιορίζεται στο διαμέρισμα σας και όχι στον περιβάλλοντα χώρο, τότε ίσως χρειάζεται ένας καθαρισμός ή απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Συνήθως όμως η δυσοσμία προέρχεται από το κεντρικό δίκτυο του κτιρίου σας και καλό θα είναι να προβείτε σε ένα προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσης.

Σε ποιές περιπτώσεις εξυπηρετεί η κάμερα αποχετεύσεων;
Η κάμερα αποχέτευσης μας δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε την αποχέτευση έτσι ώστε να εξακριβώσουμε τον λόγο που φράζει συχνά. Τα αίτια που βουλώνει μια αποχέτευση είναι πολλά αλλά η κάμερα θα μας δείξει αν αυτό οφείλεται σε παράγοντες που μπορείτε να διορθώσετε όπως είναι οι σπασμένοι αγωγοί από καθίζηση, ή αν κάποιο αντικείμενο έχει κολλήσει με αποτέλεσμα να εμποδίζει την φυσική ροή των λυμάτων ή ακόμα και αν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου. Η κάμερα θα σας υποδείξει το ακριβές σημείο του προβλήματος και έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα από περιττές δαπάνες και χρόνο. Για να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα θα πρέπει πρώτα να προβούμε σε απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης.