Η ιστοσελίδα της Block Service χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, είναι άοσμα μη τοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
/Εξόντωση%20τρωκτικών
Τα τρωκτικά είναι τρομερά προσαρμόσιμα ζώα και αποτελούν πάνω από το 40% της κατηγορίας θηλαστικών. Έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 2.230 είδη, αν και μόνο τρεις τύποι θεωρούνται σημαντικά παράσιτα. Είναι το ποντίκι σπιτιού, ο αρουραίος της Νορβηγίας και ο αρουραίος της στέγης.
/Ψιλή%20κατσαρίδα
Η Ψιλή κατσαρίδα στο σπίτι είναι από τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις. Η ψιλή κατσαρίδα προτιμά θερμότερα, πιο υγρά περιβάλλοντα και αν ο καιρός έξω δεν είναι επιτρεπτός, δεν διστάζουν καθόλου να προσκαλέσουν τον εαυτό τους στη θέση σας. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται συνήθως σε σπίτια, περισσότερο από ότι βρίσκονται έξω.
/Απολυμάνσεις
Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ταχύτατη και ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας. άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος των ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α.του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.
/Κοριοί
Ως εταιρεία απεντομώσεων μας τυχαίνουν καθημερινά περιπτώσεις όπου κάποιος πελάτης μας έχει νοικιάσει ένα σπίτι και ήταν "μολυσμένο" με κοριούς. Η ύπαρξη κοριών σε έναν χώρο, δημιουργεί αναστάτωση, καθώς πριν την επίσκεψη των απολυμαντών μας θα πρέπει να γίνουν διάφορες προεργασίες! Αν έχετε ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρχουν κοριοί στην ιδιοκτησία σας, μην ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ! Καλέστε μας κατευθείαν, όσο αφήνετε τον χρόνο να περνάει, αυτό είναι εναντίον σας. Ο πληθυσμός αυξάνεται!

Γιατί να κάνω απεντόμωση-μυοκτονία;

Τα έντομα (κατσαρίδες, κουνούπια κ.ά.) καθώς και τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) προκαλούν σοβαρά προβλήματα, τόσο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα του ανθρώπου, όσο και στην υγεία του. Ενοχλήσεις, διάφορες αλλεργίες και δηλητηριάσεις αποτελούν τις παρενέργειες της δράσης τους. Τέλος, ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων είτε μολύνεται είτε καταστρέφεται από τα περιττώματα και τους μικροοργανισμούς που μεταφέρουν αυτοί οι παρείσακτοι οργανισμοί. Καταγεγραμμένα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως πανώλη, χολέρα, εγκεφαλίτιδα, ιό Δυτικού Νείλου κ.ά.

Πότε και πόσο συχνά πρέπει να κάνω απεντόμωση;

Αυτό καθορίζεται από το είδος του ακινήτου (οικιακός ή επαγγελματικός χώρος) καθώς και το μέγεθος της προσβολής. Οπότε εμπειρικά, διαχωρίζουμε και προτείνουμε:

Οικιακοί χώροι

Από Μάρτιο έως και Οκτώβριο, ειδικότερα αυτοί οι δύο μήνες είναι και οι πλέον κατάλληλοι, ο Μάρτιος, για να εξολοθρεύσουμε το μεγαλύτερο μέρος των κατσαριδών, επεμβαίνοντας έτσι στον βιολογικό τους κύκλο και ο Σεπτέμβριος, για την εξολόθρευση όποιου πληθυσμού έχει φωλιάσει στα σπίτια μας.


Επαγγελματικοί χώροι

Δεδομένου ότι αυτοί οι χώροι είναι πιο ευαίσθητοι εξαιτίας των υλικών που διακινούνται, προτείνουμε οι εφαρμογές να πραγματοποιούνται περίπου κάθε 3 μήνες ώστε να τηρείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρασιτολογικού ελέγχου με πλήρως ενήμερα όλα τα αρχεία που ζητούν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Απολύμανση
Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε, είναι άοσμα μη τοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
Οικίες
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες σε όλους τους οικιακούς χώρους.
Γραφεία
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
Χώροι Εστίασης
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους εστίασης.
Ασφαλή Υλικά
Όλα τα φάρμακα είναι άοσμα μη τοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
Προσφορές
Καλέστε μας για τις προσφορές μας σε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες.
Πιστωτικές Κάρτες
Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες πληρωμών.
Περιβάλλον
Σεβασμός στο περιβάλλον τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.