Μικροβιοκτονίες Προφύλαξη & Προστασία Από Κάθε Ιο Γρίπης

Η εταιρεία Block Hellas Service με πολυετή εμπειρία & τεχνογνωσία στο χώρο των απολυμάνσεων, πραγματοποιεί εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση μικροβίωνιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

Η απολύμανση αποτελεί την κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία. Ακολουθείται αυστηρά η διαδικασία της ψυχρής εκνέφωσης με δυνατότητα προσέγγισης και των πιο δύσκολων χώρων,  με σκοπό να σκοτώσει τους μικροοργανισμούς πριν αυτοί εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό και είναι αναμφίβολα μια λογική στρατηγική, ειδικά την σημερινή εποχή όπου με την ανάπτυξη νέων ιών πανδημίας γρίπης, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια τουλάχιστον για το αρχικό αλλά κρίσιμο χρονικό διάστημα ανάπτυξης του ιού.

Με μια επαγγελματική απολύμανση χρειάζονται μόνο  1-5 λεπτά για πλήρη δράση του φαρμάκου και την εξάλειψη των παθογόνων μικροοργανισμών.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα μας είναι άοσμα ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και διασφαλίζουν στον πελάτη ότι το προϊόν που χρησιμοποιούμε έχει ελεγχθεί για τις απολυμαντικές του ιδιότητες και είναι ασφαλές και πιστοποιημένο για την απολύμανση εσωτερικών χώρων και επιφανειών.

fogger-banner